Heli-Turku Oy:

Heli-Turku Oy on kahden Turun seudulla toimivan yrityksen Trafomic Oy:n ja Visa-Auto Oy:n yhdessä perustama ja omistama yhtiö. Yhtiö hankki keväällä 2006 käyttöönsä uudenkarhean Robinson R44 Raven I helikopterin Saksasta.

OH-HEP tunnuksen saanut kopteri on vuosimallia 2005, kunnoltaan täysin uutta vastaava ja erittäin hyvin varusteltu.

Turun Seudun Helikopterilentäjät Ry käyttää Heli-Turku Oy:n omistamaa helikopteria perus- tyyppi- ja jatkokoulutuksessa ja konetta vuokrataan lupakirjan omistaville yhdistyksen jäsenille.

Heli-Turku Oy on valmis ottamaan osakkaikseen helikopteria tarvitsevia yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Yhtiö on myös varautunut toisen samanlaisen helikopterin hankintaan, mikäli riittävä käyttöaste saavutetaan.

Heli-Turku Oy solmi 9.2.2007 yhteistyösopimuksen Eves-Air Oy:n kanssa, jossa edellisen omistama helikopteri liitettiin jälkimmäisen ansiolentolupiin. Sopimus mahdollistaa Turussa asemapaikkaansa pitävän helikopterin OH-HEP käyttämisen erilaisiin työlentoihin, kuten esim. valokuvaukseen.

Joulukuussa 2009 Heli-Turku Oy sai käyttöönsä tehdasuuden Robinson R44 Clipper II helikopterin tunnukseltaan OH-HEM. Helikopteri on peruskonstruktioltaan samanlainen kuin OH-HEP, mutta siinä on kaasutinmoottorin sijaan hieman tehokkaampi polttoaineen ruiskutusjärjestelmällä varustettu moottori, typellä täyttyvät hätäkellukkeet ja mm. ilmastointilaite.

Huom! Emme lennä tilauslentoja!